tisdag, december 05, 2006

Match mot Apelsinlunden den 9/12 - Kl: 17:00

/Users/rasmusredemo/Desktop/3004_15428.jpg

Så här tänker jag mig de stackars apelsinerna efter lördagens drabbning. Skivade och tillintetgjorde. Endast full uppslutning och vinst accepteras om vi ska ta över serieledningen.

Jag och Marcus sluter upp. Jag kommer även dra med mig en fena som ska skala sönder apelsinförsvaret.

Det var 3 gubbar det... Vilka sluter upp därefter?

Kan vi räkna med traditionen:

Kommer nyförvärven Anders och Calle?

Dyker klippan Mattias upp, kanske till och med i sällskap av den utlovade kanonen Johan.

Jag hoppas personligen på 8 plus målvakt. Inget strul med bytena men samtidigt ordentligt med ork och vilja.

Låt oss sträva mot detta niomannatal men samtidigt inte överstiga.

/Rasmus

37 kommentarer:

Anonym sa...

3004_15428.jpg

Anonym sa...

Ok, jag lägger ner - mina mosade apelsiner vill inte visa sig. Hädanefter lovar jag att hålla mig till textformatet. Nu till uppslutningen:

Anonym sa...

Hahaha, tekniken är vår tids förbannelse.

Jag siktar på att komma! Jag ska på en födelsedagsbrunch innan, hoppas jag hinner därifrån tills dess. Hör av mig igen snart med definitivt besked!

Anonym sa...

Jag ska på julbord med jobbet på fredag. Men resterna av fredagsjaget ansluter gärna.

Anonym sa...

Det är på lördag iddi!

Anonym sa...

Jesper kommer. Har pratat med Jon och han skulle försöka dyka upp. Har frågat en henrik också, sas efter förra matchen att det kunde vara bra. dock inte hört något från honom.

Anonym sa...

Vilket betyder att vi kanske blir många. uppstyrning behövs på ett eller annat sätt. vi vill väl varken hamna i samma situation som sist eller med för många avbytare...
Förstår jag det rätt om vi nu är:
Jesper, Rasmus, Marcus, Calle och Anders som kommer.
Borde vänta på svar från orginal spöken.

Anonym sa...

Jesper, Rasmus, Marcus, Calle och Anders kommer

Med andra ord har vi säkrat ett lag.

Sedan kommer antagligen Petter och Mattias.

Det betyder att vi efter dessa två pojkars anmälan behöver ytterligare två pinnar. Personligen röstar jag för en pojk som jag pratat med som är extremt sugen och som just nu har vintervila/träning efter divisionsspel. Han kommer bara kunna ställa upp denna gång och jag anser att det är precis denna gång som han behövs. Ska dock inte säga FÖR mycket innan vi sett han in action...

Vad som då återstår är Tobias och Andreas. Kommer ni? Och Jon och Johan (Mattias kille som vill joina laget)

Jag tror dock att Andreas skulle dra iväg och därmed missa spel. Är Tobias tillbaka från London och ämnar han stå eller agera livsfarlig spjutspets.

I mina öron och med mina valda preferenser så låter det som både Jon och Henrik faller bort. Men detta är endast mina ord och inget annat...

laban sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
laban sa...

Jag kommer. Står i buren igen. London var fett men sög det bästa ur min plånbok. Och på tal om pengar så gör jag här en småkänslig taktmixning in på topic "spökets ekonomi".

Anders och Calle, ni tillför oss spelmässigt mer än tillräkligt för att få vara med och spela men vissa spöken ligger ute med en del pengar i väntan på riktiga värvningar. (vi har allt för få betalande) Jag undrar helt enkelt om ni kan tänka er att vara med och pröjsa en medlemsavgift på 360kr som resten av ordinarie har gjort? vore grymt.
sen kanske även jon vill vara med? då har vi löst problemet med för få betalande. 7 nu. behöver 10.

Anonym sa...

Johan, Mattias vän vill antagligen joina laget.

Kanske 250-300 är mer lämpligt för honom med tanke på att han missat 6 matcher...

/rasmus

Anonym sa...

(När jag läser nedanstående inlägg ser det lite konstigt ut, men ni får försöka få fram andemeningen. Mitt pluggande har helt tagit bort möjligheten för mig att förstå vardagliga saker på ett fullgott sätt...)

Svårt att veta om Jon vill vara med eller inte. detta efter som det verkar svårt för oss att veta om vi villa ha med honom eller inte...

Personligen tycker jag att vi bör sätta de spelare som vill vara med många matcher framför en match spelare. annat vore konstigt av många skäl. Sen om någon vill vara med och pröjsa är det ju trevligt, och ganska viktigt för ens tomma plånbok. Vill vi ha fler som joinar laget för framtiden bör ju de också ha en given plats direkt.
Det är jäkligt kul med nya spelare och inhoppare, men det känns lite mer rättvist om folk som vill vara med på helttid först får den möjligheten.

Vi kanske borde sätta oss ned och prata om det efter nästa match. Frågan är också hur grundarna till vårt kära lag vill ha det. Tycker att om de hade någon idé med det hela borde vi andra räta oss i ledet en smula.

Petter sa...

Jag siktar in mig på terminsavslutningen den 16 och avstår därmed från att spela nu på lördag (firar sambons födelsedag istället). Kanskekanske dyker Michele upp, han lät litet sugen.

När det gäller lagmedlemskap antar jag att två lagavgifter är litet för svettigt för vemsomhelst (t ex ett par av våra inhoppare), och försöker därför syntetisera tidigare inlägg till: Du som vill vara med "på riktigt", välkommen!

Anonym sa...

Hej igen spöken!

Fan, börjar inse att jag inte kommer hinna komma ifrån mitt födelsedagskalas i tid, det är lika bra att jag bestämmer det nu så ni kan ta in någon av de andra istället. Sorry, men det verkar ju vara gott om folk ändå?


Angående laget, cash osv kan jag ju bara säga mina 10 cent när jag ändå är igång.

Jag trodde det var så att ni behöver lite extra folk ibland då och då när inte orginaltruppen kan, och jag (och Calle) tycker ju det är skitkul att hoppa in när det behövs. Men jag (eller Calle antar jag) räknar ju inte med att spela i Spökets alla matcher och kommer ju bara när ni säger till, och då känns det inte helt logiskt att vi ska betala full anmälningsavgift?

Det känns för mig som att ni i den ordinarie truppen borde lösa det ekonomiska och att ni tar in gratislirare som en tjänst/gentjänst när ni inte kan få ihop fullt lag på egen hand? Så gör vi i vårt lag, och samma sak med vår träningstid: Ni är ju som jag tjatar om varmt välkomna att träna med oss på söndagar (kom loss och maila om träningen förresten!), men vi bjuder in er för att vår egen trupp aldrig är fulltalig, och då behöver ju ni inte pröjsa liksom, ni gör ju oss en tjänst samtidigt som vi ger er en tjänst. Typ.

Det är ju inte det att jag är snål, vill bara att det ska kännas schysst. Sen är det ju en helt annan sak om ni vill att vi ska bli permanenta i Spöket och lira varje helg, då är jag såklart med på att betala min del av kakan, om vi bestämmer oss för det!

Coolers!

/Anders

Anonym sa...

Oj, vilket härligt samtal det kom att bli.

Om du Petter och Anders uteblir ser jag inget problem med att min snubbe såväl som Jon dyker upp på lördag.

Hoppas att Calle kommer.

Ser fram emot att få se skägget i mål

Tycker att Jesper har rätt i sak men min vinarskalle argumenterar lite annorlunda när det gäller Apelsinerna (ni har väl sett Tabellen, matchen är livsviktig :-)

Tycker att Tobias och pengafrågan bör lösas, snarast. Hoppas att Anders och Calle samt Jon eller Johan vill joina Spöket under resterande matcher och därmed betala, ungefär 250-300 papper.

Om inte så får de sju punga upp med lite mer stålar så att ingen går runt och ligger ute med pengar. Detta löser vi på lördag.

Som det ser ut nu så ser lördagens trupp ut så här (om vi kör 2-2systemet, vad var det vinnande konceptet förra helgen?):

Mål: Tobias
Backar: Jesper, Mattias, Andreas
Topp: Marcus, Calle, Min snubbe (som också heter Johan) och Rasmus

Sen tycker jag att vi kan bjuda in både Jon och Mattias vän Johan för spel. Båda verkar ju vara potentiella Spöken. Om båda kommer blir vi nio grymma utespelare. Men chansen är stort att någon av de båda inte kan eller att någon av oss andra faller bort pga sjukdom etc.

Är allt löst, tills vidare... ??

Andreas #7 sa...

hej alla Spöket och zombies!
jag kommer inte nu på lördag.
istället far jag iväg först till paris för att försöka leta upp Masta Socca Karl Lydén. Det sägs att han tagit jobb som witchdocteur/begravningsentrepreneur i ett försök att finna l'esprit de franska fotbollen. efter paris åker jag till Burkina Faso för åka moped och lära mig ett och annat. mellanlandar i Tripoli, Muammar al-Qadhdhafi säger sig vara intresserad av Spökets pansarförsvar. Bla bla bla
Jag kommer att sakna spelet och bloggen, men jag tror lite frånvaro spec. härifrån kan göra mig susen.
Heja Spöket! Keep on haunting me!

laban sa...

wow. känns som det hettade till där ett tag innan narren #7 damp ner i gröten.

Ja menar att det vore grymt och få med anders och calle (ursäkta om ni får läsa om er i tredjeperson) som ordinarie spöken och därmed slippa leta inhoppare inför varje match, och kanske även en till. då föreslår jag jon. jag gillar jon. han är en kvick en. och han framför är framför allt den som har varit med flest ggr, inte sant?? om sen andra polare vill vara med när det behövs eller när det inte behövs oxå för den delen är det självklart all good, trevligt, nice och mysigt, men jag ser inte att det skulle skada att få en trygg trupp spöken. Nu beter vi oss som vilka timmvikariearanställande arbetsgivare som helst.

Simpelt: Det handlar inte bara om pengar. vi behöver fortfarande ett lag. Vill ni, främst Anders och Calle, bli spöken?

Då gäller det väl även för utespel?
vi har trots allt tappat:
Idir
Olle
Michele
J.P
Danne
(läs mer eller mindre på vissa nämnda. aktiviteten har hur som helst inte kokat över)

Strega madonna, nesesitamos gente!!
no?


Anders och Calle - jag menar bara att ni e så feta på plan att det vore överfett om ni ville bli alltimers. om ni inte känner för det
är det lungan. Tänkte mest på snacket vi hade (anders) om att ni kanske ville lira med oss ute.


Rasmus - vi verkar ju tappa anreas, anders och petter, så ta med johan. absolut! men jag håller med jesper i frågan om värvningar. vi borde först och främst erbjuda en plats till dom som kickat några ggr. Iaf när dom visat så pass med engagemang och klass som faktiskt anders, calle och jon har.

eller?

Anonym sa...

Hehe, vilken härlig stämning det är på bloggen. Hjärta Smärtas blogg är förjävla tam (men riktigt stilig, Anders) om sanningen ska fram.

Om grundarna beslutar att det behövs fler ordinarie Spöken är jag absolut game. Pengarna är inga problem, även om ett idogt julklappshandlande gör att ni får vänta med pengar till nästa lön. Jag visade hursomhelst god monetär vilja då jag pröjsade fyllskallen till domare senast.

Summa sumarum: vill ni ha min stjärt kan ni få den...och cash!

Anonym sa...

Ja, vilken härlig debatt, du har rätt Calle, vår blogg är för jävla tam. Men snygg! Kan ni spöken inte komma dit och få igång den lite åt oss? Och vår träning!

Ok, det kanske hettade till liiiiite rent teoretiskt, men jag är soft, menade inte värsta sura inlägget, hoppas det gick fram! Jag blir bara så i gasen när jag ska skriva vad jag tycker, det kommer en hel debattartikel av bara farten. Inga sura miner!

Och vill ni ha mig som en forever undead spöke så är jag game! jag kan ju inte på lördag, men sedan planerar jag in er resten av innesäsongen. Och tar med cash nästa gång! ;) 300 spänn typ då alltså?

Och utesäsongen sen, ojojoj! Får gåshud bara av att tänka på utesäsongen! Får spöken gåshud förresten?

Anonym sa...

Calle och Anders kan med andra ord betrakta sig som Spöken (som för övrigt inte får gåshud, däremot svajiga lakan) - fan vad kul - skönt också att innomhustruppen nu är säkrad... så när.

På lördag krossar vi Apelsiner !!!

Anonym sa...

En liten sak bara angående anders disclaimer mot sura inlägg. Saken är att allt man skriver på internet får mycket vassare armbågar än i ett normalt samtal. Så om man tycker att det hettar till är det troligtvis inte meningen.
Kan vara bra att tänka på efter som vi vet att vassa armbågar sparas åt motståndarna.

Anonym sa...

Bra Jesper! Tack Rasmus!

laban sa...

coolt

Petter sa...

BOLLEN. Som jag glömde ta med mig i lördags ligger fortfarande på hatthyllan hemma i Midsommarkransen. Jag skulle kunna ta med den till jobbet (som ligger vid centralen) imorgon om någon vill plocka upp den där.

Jag var för övrigt tvungen att pdf:a hela den invecklat försiktiga kommentarsraddan för att spara den, den är så komiskt långt ifrån det grabbiga omklädningsrumssnack som sport brukar innehålla.

Anonym sa...

Jag kan hämta den imorgon.

Ta med bollen till jobbet så ringer jag på f.m

Anonym sa...

Petter, det är för att vi är en samling metrosexuella män i våra finaste känsligaste år!

Anonym sa...

Det finns en möjlighet att varken Mattias eller hans vän Johan kan komma på lördag. Om så blir fallet saknar Spöket en uppsättning backar. Endast Jesper blir kvar i backen. Om du Anders läser detta och känner dig tillräckligt frisk på lördag så hoppas jag att du trots allt överväger spel.

Jag postar garanterat svar från Mattias och Johan senast lördag kl 12.00

Anonym sa...

Ojojoj. jag är ju alltså inte sjuk längre utan jag ska på föedelsedagskalas. Men det här låter så illa att mitt solidaritetshjärta över ett slag och jag känner mig manad att tänka om. Är det så illa med folk alltså, i så fall kommer jag nog.

Anonym sa...

Inget akut men behov finns.

Framförallt i backen.

Eller, det är nog ganka akut.

Tobias i mål
Jesper, Marcus, Calle, min vän Johan och jag själv.

En avbytare - eller kommer Jon?

Hur kunde massan bli så få?

Vi möter ju trots allt serieledaren...

Pratade precis med Mattias och han bekräftade att varken han eller Johan dyker upp så...

laban sa...

jesper - ta med handskar

Anonym sa...

JAG KOMMER! TJOOHOOO! Åker från St Eriksplan vid fyra, kommer halv typ.

Anonym sa...

GRYMT...

Backen är säkrad...

Jag, Marcus, Tobias och Johan åker bil. Är där senast 16:45.

Anonym sa...

Jesper kommer. han har med sig både en jon och ett par handskar. spelsinne och förståelse lämnar han dock på hatthyllan.

Anonym sa...

Härligt.

Då blir vi ju i slutändan 7 ute och ett skägg i mål.

Petter sa...

Jag hade inte tid att kolla bloggen för resultat igår kväll, men jag förutsatte ju att till nu skulle det finnas ett schysst matchreferat, eller åtminstone en rapport om resultatet! Kom igen, hur gick det?!?

Anonym sa...

10-6 till oss. någon annan får referera, men det var en hård match stundtals...

Anonym sa...

http://eekshop.com
You will be able to be able to get an all in one rather full"cellular restore having to do with iPhones" education and learning on going to be the on the internet and as well as for under $a hundred online It takes about 12 days relating to understanding do nothing more than pre you do your at the outset repair also a lot of money.